tiistai 1. joulukuuta 2015

Se aika kuusta

Piinapäivät. Aina sitä lupaa itselleen, että nyt en mieti ja vatvo ja kuulostele kroppaa, mutta niin sitä vaan sahaa itseään nilkkaan kerta toisensa jälkeen. Muutama päivä sitten oli parin päivän ajan voimakkaitakin menkkajomoja ja samoihin aikoihin maha oli kuin ilmapallo aamusta iltaan. Sittemmin ollut ajoittaisia jomotteluja sekä munasarjoissa että kohdussa. Rinnat on vähän arat ja niitä juilii, mutta ei ne tunnu samalle kuin raskaana ollessa. Plaah, nää on varmasti ihan tavallisia oireita tässä vaiheessa kiertoa, mutta kun jotenkin on semmoinen pelottavan tyyni olo. Pessimisti ei pety, joten parempi nyt vaan olla elättelemättä kummenpia toiveita. Huomenna ajattelin huvikseni tehdä liuskatestin, kun on kuitenkin ne meijän luokan pikkujoulutkin huomenna. Vaikka negahan se varmasti on.

Kävin muuten eilen kampaajalla, ja leikkautin polkkatukkaa vielä lyhyemmäksi. Tykkään tästä ihan sikana!  Niin monta vuotta oli hirveän pitkä tukka, niin kummasti keventynyt olo fyysisestikin kun pääsi tavallaan eroon menneistä vuosista hiusten muodossa. Onhan tässä nyt vähän totuttelua, kun lähti vielä 10cm edellisestä elokuisesta käynnistä, mutta silloin tukka lyhentyi yli puolella! 



Huomenna siis luvassa yks negatesti, tämän vuoden viimenen koulupäivä, luokan pikkujoulut Amarillossa ja amk:n pikkujoulut Ilonassa. Toivottavasti on hauskaa ja torstaina krapula!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti