maanantai 7. joulukuuta 2015

Mitä täällä tapahtuu?!

Tuhruilut jatkui viikonloppuna on-off, mutta suojaan asti sitä ei juuri jäänyt. Eilen tissit kipeytyi siihen malliin, että päätin tehdä tänä aamuna testin, jos kunnon vuotoa ei ala näkyä. Heräsin klo 5 vessahätään ja koiran uikutukseen, mutta aattelin ensin, että kannattaakohan tuhlata testejä kun eihän siihen mitään tuu. Jokin sai mut OneStepin liuskan kuitenkin uittamaan ja hämmästys oli melkoinen, kun viiva alkoikin piirtymään jo ekan minuutin kohdalla. Koko kroppa täristen seurasin sen vahvistumista ja kaivoin sitten vielä apteekin testin varmistukseksi. Testiajan puitteissa oli vahva viiva siinäkin, enkä todellakaan osannut odottaa tämmöistä tulosta. Apua, mähän oon raskaana!?

Sitten tuli tietenkin huoli noista tuhruista ja jomoista, vaikka oon kuullut että yllättävän monella on niitä alussa ollut vaikka raskaus on edennytkin normaalisti. Onneksi sitä ei nyt tänä aamuna oo ollut. Mies on ollu ihan hassu, puhunut että aistiikohan meijän koirat mun raskauden jo, ja kiusaa kuinka jääkaapissa oleva aurajuusto tuoksuu muka niin hyvälle.  En haluaisi tuottaa sille pettymystä tällä kertaa. Keskenmenon toteamisesta tuli eilen tasan neljä kuukautta.

Jos tätä kiertoa vähän summailen, niin on kyllä aika erilaiset tuntemukset ollut kuin viime kerralla. Ilmeisesti ne sitten todella oli kiinnittymisoireita, kun kipuja ja mahan turvotuksia hämmästelin. Oviksen jälkeen nännit ei kipeytyneet, paitsi nyt alkavat vasta tuntua aroille. Ja se tuhru myös kummastuttaa, mutta kuulemma aijemmin keskenmenon kokeneilla sitä tuppaisi olemaan useammin, tiedä sitten. Oiskohan tän kierron tärppikeinot ollu hyvä krapulatouhuilu, mässäily, alkoholi ja suhteellinen onnistunut rentoilu? Ei kuulosta kauhean otolliselle ympäristölle pikkuisen lähteä kehittymään, mutta aijon nyt taas pyrkiä syömään terveellisemmin. Mutta rehkiä en uskalla, koitan levätä mahdollisimman paljon ja ottaa rennommin. Toivon tosiaan, että tämän vauvan on tarkoitettu syntyvä meille elokuussa 




Vähän oli vaikeuksia saada hyvää kuvaa siinä tilanteessa ja valossa, viivat oli luonnossa vielä selkeämmät!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti