sunnuntai 25. lokakuuta 2015

The Ovulaatio?

Olen aika varma, että tänään se oli. Aamupäivällä mahaa poltteli ja pisti enemmän juuri vasemmalta puolelta, jossa iso follikkeli nähtiin. Paikat on olleet todella kosteat ja tuntuneet vähän turvoksissakin olevan. Päivällä tunsin oloni ihan superseksikkääksi, vaikka päälläni oli nuhjuiset collegehousut, tukka oli sikin sokin ja meikkiäkään ei ollut. Heh, on ne hormonit melko taitavia huijaamaan!

Käytiin tänään miesystäväni veljen luona kylässä, heillä on siis vajaa 3v poika ja 1kk ikäinen poikavauva. Aivan mahtavia tapauksia kummatkin :) Isompi sai meiltä Kuusamon tuliaisina muovailuvahaa, joten muovailtiin sitten yhdessä kaikkea hassua sillä. Se esitteli meille myös palomiehen tarvikkeensa ja omia tanssiliikkeitään, joille saatiin nauraa kippurassa. Pienemmän sain syliteltäväksi ja pikku puklutkin tuli päälle ruokailun jälkiltä, mutta ei se mitään! On se niin suloinen <3 Kerroin veljen vaimolle keskenmenosta vasta nyt, sillä emme ole halunneet pilata heidän odotus- ja vauvaonneaan aijemmin omilla murheillamme. Eivät he edes ehtineet kuulla raskaudesta. Oli kyllä pahoillaan, mutta koitti valaa uskoa seuraavan raskauden onnistumiseen ja tsemppasi eteenpäin. Olen niin onnellinen, että olen saanut miesystäväni kautta ihania uusia "sukulaisia" ympärilleni :)

Saa nähdä, miten tämä olo nyt tästä etenee. Tästä ne piinapäivät sitten varmaan alkaa... Hui miten jännää! Nyt vaan täytyy koittaa keskittyä meneillä olevaan harjoitteluun, niin päivät kuluu nopeammin, eikä tule ajateltua tätä liikaa. Muuten ainakin kehittää itselleen kaikki mahdolliset raskausoireet jo hyvissä ajoin, vaikkei todellisuudessa olisi edes tärpännyt. Ja sitten se vasta harmittaakin, jos täti punainen saapuu kylään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti