torstai 5. marraskuuta 2015

Huomenna...

Huomenna on testipäivä, kp 24 ja dpo 14.

Vaikka olen jo asennoitunut negatiiviseen tulokseen eikä ole sellaista vahvaa tunnetta, että olisin raskaana, niin kyllä se jännittää silti ihan pirusti. Eikä sitä helpota yhtään, että potentiaalisia oireitakin löytyy; Rinnat ovat arat ja niissä tuntuu juilimista, alamahassa (etenkin sivuilla) jomottelee ja väliläl vihloo, maha on turvoksissa, naama kukkii, paikat on kosteina, itku on herkässä ja tänään on ollut etovaa oloakin. Nojoo, pystyn selittämään nämä myös menkkoja edeltävillä pms-oireilla, huonosti nukutulla yöllä ja epäterveellisillä syömisillä. Siltikin joku pieni toivonkipinä koittaa pysyä yllä.

Eilen uin aika syvissä vesissä, mutta soitin äidille terapeuttisen itkupuhelun, jonka jälkeen minulle tuli todella kevyt ja helpottunut olo. Äiti sai taas kerran puhuttua minulle järkeä ja löysi ne oikeat sanat, joita tarvitsin. Päätin, että nyt tähän tulee loppu. Tähän täytyy nyt oikeasti tulla joku muutos, sillä tämä pakonomainen tarve raskautua hallitsee ihan liikaa elämää ja alkaa vaikuttaa kaikkeen. Tuntuu, että millään muulla ei ole väliä eikä mikään huvita. Tämä vaikuttaa selvästi minun ja mieheni väleihin, eikä todellakaan hyvällä tavalla. Nyt on aika tehdä jotain ennen kuin tämä paisuu kuin pulla ja menee pahemmaksi. Päätin, että nyt loppuu yrittäminen, vauva tulkoot sitten kun tulee. Kunhan uusi kierto alkaa niin en aijo pitää mitään kirjaa monesko kiertopäivä on menossa tai mitä oireita millonkin tuntuu. Alan taas elää viikonpäivien mukaan, kuten normaalitkin ihmiset. Haluan sen entisen kipinän takasin välillemme, eikä se tule pakkoseksillä ja suorituspaineilla.

Huomenna lähemme viikonlopuksi vanhempieni luokse isäpäivän viettoon. Ihana nähdä omaa perhettä pitkästä aikaa, sekin vie onneksi ajatuksia muualle. Mutta katsotaan nyt ensin se huominen, ja sitten vasta katsotaan eteenpäin.

Ai niin, löysin sattumalta tuttavan ansiosta meidän tulevalle vauvalle aivan täydelliset vaunut Vauvakulman nettisivuilta! Mieskin on nämä hyväksynyt, joten saisi pian tulla se plussa, että pääsisin näiden tilaamisesta oikeasti haaveilemaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti