maanantai 16. marraskuuta 2015

Emännöintiä

Tänään oli avomieheni 33v syntymäpäivä. Halusin kokeilla glögijuustokakun ohjetta, jonka näin jo kauan sitten ensimmäisen kerran. Tein sen eilen jääkaappiin hyytymään, ja tänään valmistin kiilteen ja koristelin harjoittelusta saavuttuani. Kovin kaunis se ei ole, mutta hyvän makuinen kyllä! Ja se on minusta aina ollut tärkeintä 




Oli ihanaa, kun miehen perhettä tuli käymään meillä, erityisesti kun hänen veljensä nuorin poika, vajaat 2kk, vieraili ensimmäistä kertaa! Pikkuherran ristiäisiä juhlitaan muuten tulevana lauantaina. Niiden kemujen jälkeen menemme kaveripariskunnan tupareihin, joissa on tarkoitus juhlia myös juhlaisännän kolmekymppisiä sekä varpajaisia. Heille on tulossa toinen lapsi joulukuun alussa. Aika paljon mietityttää ne juhlat, koska sinne tulee myös meidän luokkakaveri, jonka tyttöystävän laskettu aika on maaliskuussa... Kaipa sitä jotenkin saisi itsensä sinne psyykattua ja tulisi vielä mukava ilta... Eiköhän.

Nyt on kyllä pysynyt ajatukset suhteellisen hyvin poissa yrittämisestä, mutta vaikein on tietenkin vielä edessä, kun menkat vasta loppuivat. Onneksi tätä kaikkea tekemistä piisaa kyllä ihan liiaksikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti