maanantai 29. helmikuuta 2016

Arkikiireiden keskeltä

Kirjoitan nyt vähän pakkopullamaisesti ees jotain, vaikka oonkin ihan kuolettavan väsynyt. Tässä on nyt ollut kaikenlaista, koitan jotenkin tiivistää kuulumiset...

Viikko sitten maanantaina oli toinen neuvola. Kaikki oli kunnossa, sokerirasituksen arvotkin oli hyvät, mjuuta joudun silti uusiksi rv 26 tienoilla sen sukurasituksen vuoksi. Eipä se mitään, se oli aika helppo nakki! Painoa oli tullut 2,3 kiloa kuudessa viikossa edellisestä käynnistä, joten ei mitenkään paha. Sydänäänet kuunneltiin, mutta se laite oli vanha rotisko kun ei saatu sykelukemaa näkyviin. Seuraava neuvola onkin sitten 22+0, hui!

Dopplerilla kuunnellessa kuuluu melkoista melskettä, joten ilmeisesti vauva on energinen ja voi hyvin. Hassua kyllä se vahva poikafiilis on parin viime viikon aikana jotenkin hävinnyt! Onkohan se sittenkin tyttö? :) Välillä kun on kovasti touhunnut tai oon kiihdyksissä henkisesti, niin huomaa että mahaa alkaa "kovettaa", mutta se helpottaa kun menee lepäilemään ja rauhottuu. Se on kuulemma ihan normaalia, mitä nyt internetin keskustelupalstoja on uskominen. Masu alkaa jo erottua aika selvästi :) Liikkeitä en vieläkään tunne, tai ainakaan mitenkään selvästi. Jotain pientä kutittelua ja kuplimista on välillä tuntunut, mutta jospa pian alkaisin tuntemaan vauvan touhuiluja selkeästi.

Viikko sitten maanantaina alkoi myös viimenen, syventävä harkka sairaanhoitajan vastaanotolla lähimmällä terveysasemalla. Hurjaa, että valmistuminen on oikeasti jo niin lähellä! Mutta vaikka kyseessä on päivätyö, joka ei oo ees fyysistä, niin oon silti ihan poikki. Tänäänkin tuli itku silkasta väsymyksestä, kun ei jaksaisi tehdä yhtään mitään. Ei ees parisuhdetta hoitaa. Vois vaan nukkua ja käydä harkassa...

Mieheltä murtui nilkka lauantaina, ja nyt sillä on kipsi polveen asti seuraavat kuusi viikkoa :( Keppien kanssa könkkää menemään ja koittaa olla ekat kaksi viikkoa varaamatta ollenkaan kipeelle jalalle. Voivoi, nyt sitten koirien ulkoilutus ja kotihommat on vaan mun vastuulla... Se ei tee tästä arjesta yhtään helpompaa, mutta minkäs nyt teet.

Tänään on siis (jo) 16+0! Enää neljä viikkoa puoliväliin, reilut neljä viikkoa rakenneultraan. Älytöntä :) Laitan vielä loppuun kuvan Bola-korusta, joka saapui postissa viikko sitten. Vielä en oo kyllä osannu ottaa sitä käyttöön, mutta ehkä tässä pikkuhiljaa. Eipä se vauva vielä sitä kuule, mutta piakkoin varmaan :)


"Turquoise circles" :)


1 kommentti:

  1. Ihana tuo bola! Miunkin pitäisi tilata, kunhan nyt ensin saisin päätettyä, että millaisen haluan. :D

    Ihanaa odotusta! Täällä mennään jo toisella kierroksella, rv 17+5. :)

    VastaaPoista