tiistai 5. tammikuuta 2016

Väsymyksen keskeltä

Viimepäivät oon ollut enemmän ja vähemmän enemmän väsynyt. Siis ei vaan jaksais mitään, vaan makoilla ja nukkua ja lorvia. Huono olokin on ollut, kuten tänäänkin yökin vessanpyttyyn ilman tulosta. Mitään ei tee mieli syödä mutta nälkä on vähän väliä. Oon sitten syönyt lähinnä leipää ja mandariineja, välillä satunnaisesti jotain muuta. Ruokakaupassa tulee lähinnä turhautuminen, kun mies kysyy mitä tänään syötäisiin. Niinpä, kun eipä oikeen mikään maistu tai mee alas. Oon kyllä miettinyt oonko tulossa kipeäksi, iltaisin on yleensä tosi paska olo ja eilen oli vähän lämpöäkin, että entäs jos mulla onkin joku mahapöpö eikä tää liitykään raskauteen... Noh, ainakaan vielä muita flunssan oireita ei oo ilmenny. Tissitkin on olleet tosi kipeät, niitä jomottaa ja kuumottaa paljon ja nännit on tosi arat.

Ja näistä asetelmista pitäisi muka saada ittensä taas jonkinlaiseen opiskeluvireyteen? Koulu jatkuu vasta 18.pv, mutta siihen mennessä pitäisi saada opinnäytetyö lähes valmiiksi, sillä 5.2. meinataan parin kanssa esittää se seminaarissa. Tämän kevään aikana pitäisi vielä keksiä 3 opintopistettä vapaasti valittavia jostain, käydä syventävät opinnot (kuten elvytysnäyttö ja love- eli lääkeosaamisen tentti lääkelupia varten), 10 viikon syventävä harjoittelu tk:ssa sairaanhoitajan vastaanotolla ja valmistua toukokuussa. Nyt jo tunnen, miten stressi alkaa taas hiipiä keskuuteemme...


Tilasin muuten viikonloppuna Unbornheart -dopplerin, jonka saa kytkettyä älypuhelimeen sovelluksen avulla, joten aika innossani ootan millon se saapuu :) Vaikka tiiän kyllä, että laitteessa suositellaan kokeiltavaksi 12 viikolta eteenpäin, mutta monet on saanu sillä kuulumaan jo näilläkin viikoilla. Pitäähän sitä ainakin kokeilla kun se tulee, mutta pitää mielessä tosiasiat ja koittaa olla lannistumatta / panikoimatta, jos omien sykkeiden lisäksi mitään ei kuulukaan. Siitä lisää sitten tuonnempana!


Ainakin vielä toistaiseksi oon onnistunut säilyttämään levollinen fiiliksen, mutta toki välillä meinaa iskeä epäusko koko raskautta ja sen onnistumista kohtaan. Vieläköhän siellä kohdussa ollaan hengissä? Mutta tänään olisi luvassa Pikkuleijonien MM-finaali Venäjää vastaan, sen parissa menee siis tää ilta! 

Rv 8+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti