perjantai 22. tammikuuta 2016

Alkiosta sikiöksi

Tällä viikolla pienestä masutyypistä käytetään jo nimitystä sikiö. Se kuulostaa niin hienolle, jotenkin niin todelliselle. Se on paljon vauvamaisempi termi kuin alkio, joka muistuttaa vain edellisestä keskenmenneestä solumöykystä... Ja pikkuruiselta vauvaltahan se jo alkaa näyttääkin. Keskiviikkona kävimme viimeinkin kertomassa miehen isälle ja sen vaimolle vauvasta, ja vastaanotto oli kyllä iloinen :) Edelleenkin välillä iskee epäusko ja silloin on pakko kaivaa doppleri esiin, vaikka olenkin pyrkinyt jättämään kuuntelut muutaman päivän väleihin. 

Tänään säikähdin jo pahemman kerran, kun aamulla aloin kuuntelemaan sykkeitä vielä huvikseni ennen reissua vanhempien luokse (vaikka otan dopplerin sinnekin mukaan, heh). Normaalisti jumpsutus on löytynyt suht nopeasti, mutta nyt etin varmaan 20 min. Paniikki alkoi hiipimään ja sen huomasi omasta sykkeestäkin, kun se alkoi nousta 68:sta lähemmäs sataa. Miehelle sopersin melkeen itku kurkussa, että en löydä sitä... Onneksi tuttu ääni lopulta löytyi, oli vähän kohta muuttunut edellisestä. Puuuh... Vähän liian koukuttava on kyllä tuo laite, pitää yrittää vähentää sen käyttöä... Eilen kävin labrassa seulontaverikokeissa, ja niitten tuloksia pitää nyt ootella sinne nt-ultraan asti. 17 päivää. Jännittää jo vähän vaikka tietääkin, että mahassa on eloa. 

Lähen nyt viikonlopuksi Ransun kanssa tosiaan "mummulaan", saan vähä hermolomaa Ukosta (murkkuikänen saksanpaimenkoira, voi jees) ja mies saa hengähtää musta. On nimittäin pikkasen äksy akka asustellu meillä viime aikoina... Vittusaatanat ja vesipullot on lennelly kotona ja koulussakin pillahin itkuun, kun aloin kertoa kavereille miten perseelleen aamu oli menny. Mies on kuitenkin ollut tosi tyyni ja outokin jopa, esimerksiksi kun oon vähän lauhtunut niin se on tullut antamaan pusun ja sanonyt, että rakastaa mua. Äskenkin kun aloin tiuskia koiralle, niin se vaan tuli sanomaan että näytän kauniille! Öö, anteeks mitä? :D En oo ees meikannu ja päällä rumat mutta ah niin löysät vaatteet. Onkohan miehille omat raskaushormonit, jotka pehmentää niiden pään?

Rv 10+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti