keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Isyydentunnustus

Käytiin tänään siis siellä neuvolassa hoitamassa virallisuudet pois alta. Mies tunnusti isyyden ja mä vahvistin sen (hah, olipa jotenkin typerä homma) ja allekirjoitettiin vielä yhteishuoltajuuspaperitkin. Ompahan nekin nyt tehty! Onneksi terkkari hoiti homman ihan mukavasti kun oon kuullut, että ennen lastenvalvojalle tehty "tunnustus" on osannut olla aika kiusallinenkin juttu kuulusteluineen. 

Positiivinen ylläri oli, että terkkari ehdotti että voitaisiin ultralla vilkaista vauvaa. No mikä ettei, tyttöä ei voisi kyllä liikaa katsella :) Onhan se masiina niin antiikkinen rousku kun olla ja voi, mutta tyttö näytti voivan hyvin. Lapsivettä on tarpeeksi ja neiti oli ainakin nyt raivotarjonnassa kovasti potkutellen. Varmaan ehtii vielä kääntyilemäänkin, mutta toivottavasti muljahtaisi sitten kuitenkin takaisin hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Sydänäänet oli hyvät ja painoa oli tullut vaan 100g/vk! Punnitus oli aika ylläri ja tuolilta vaa'alle kävellessä ehdin jo miettiä selityksiä vapusta ja muusta, mutta onneksi painoa oli tullut nyt paljon maltillisemmin. Verenpainekin oli hyvä. Eilen kävin siellä sokerirasituksessa toista kertaa ja vältyin jälleen raskausdiabetekselta, huh! :)

Tästä on hyvä taas jatkaa! Ihanan aurinkoisia päiviä ollut ja toivottavasti nää kelit jatkuu vaan :) Perjantaina onkin tiedossa aika iso juttu meijän elämässä (joka ei liity siis varsinaisesti raskauteen), mutta siitä en vielä kerro sen enempää ;)

RR: 122/80 (127/81)
Sydämen syke: +
Liikkeet: ++
Tarjonta: rt
Painon muutos: +100g/vk (+700g/vk)
   Totaalisaldo +7,8kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti