tiistai 5. huhtikuuta 2016

Vauvavakuutus

Tänään käytiin hakemassa vakuutustarjous lapsen henkivakuutuksesta. Nyt pitäisi vielä täytellä terveysselvitys omasta terveydentilastani, allekirjoittaa paperit ja postittaa ne. Varausmaksun jälkeen vakuutus astuu voimaan, mutta maksut lähtevät pyörimään vasta vauvan syntymästä lähtien. Huh, onhan tuo kallis paketti, mutta sillä saa korvauksia jo silloin, jos vauva sattuukin syntymään keskosena tai joutuu muuten heti synnyttyään sairaalahoitoon. Jotenkin olo tuntuu taas hieman turvallisemmalle :) Aika ajoissahan tämä tuli, mutta vakuutus olisi pitänyt joka tapauksessa ottaa viimeistään kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa, jotta se kattaisin mahdolliset synnytyksen jälkeiset hoitokulut tai jos vauvalla todetaan jokin sairaus jo syntyessä. Vakuutuksessa lukee vakuutettavana "Vauva X 150816A (eli siis mun sukunimi x:n paikalla). Toivottavasti vakuutusta tarvitaan mahdollisimman vähän tulevaisuudessa!

Lauantaina oli taas yksi merkittävä hetki tässä raskaudessa, kun illalla sohvalla istuskellessani tunsin melko voimakkaita potkuja ja päätin huvikseni kattoo, joko niitä näkisi mahan päältä. Pian näinkin miten masu nytkähti siitä kohtaa, mihin tyttö potkaisi! <3 Ei ehkä kaikkien mielestä vaikuta isolle asialle, mutta mulle se oli merkittävä hetki. Jotenkin taas konkretisoitui, että tuolla kohdussa ihan oikeasti kasvaa pieni vauva, pieni ihminen. Mieshän ei tietenkään ollut sillon paikalla, eikä oo päässyt tuommosta hetkeä vielä todistamaan, mutta varmaan sekin tapahtuu piakkoin kun vauva päivä päivältä vahvistuu ja kasvaa :)

Mutta nyt syvennyn lukemaan vielä viimeisiin tentteihin! Lovet (lääkehoidon osaaminen verkossa) ja akuuttihoitotyö onkin sitten viimeiset tentit näitten opiskelujen aikana. Vähän heikolle on lukeminen jäänyt, mutta jospa ne menisi läpi kuitenkin. Ja onhan tässä vielä pari päivää hyvää aikaa lukea ;)

Rv 21+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti