sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden eka!

Hyvää alkanutta vuotta 2017! :)

Meillä meni uusi vuosi ihan mukavasti, käytiin kattomassa kaupungin ilotulitus klo 18 ja sen jälkeen mentiin pariksi tunniksi kaveriperheen luokse, jossa siis on Siiriä 20pv nuorempi tyttö ja vajaa 2v taapero. Syötiin perinteisesti nakkeja ja perunasalaattia ja katseltiin kun vauvat köllötteli lattialla. Kotona sitten katseltiin leffaa ja herkuteltiin juustoilla ja sipseillä, joinpa yhden siiderinkin kun tyttö oli nukahtanut! Tänään käytiin juhlimassa Siirin serkkupojan 4v synttäreitä miehen sukulaisten kesken, sai taas kaikkea herkkua lappaa naamaan :D Jokohan sitä nyt sais itteensä niskasta kiinni tammikuun kunniaksi?


Raketteja ihmettelemässä

Herran synttärikakku

Siiri tyylikkäänä

Eilen kun imetin viimeistä kertaa vanhalle vuodelle mietin vähän liikuttuneena, mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan mukanaan. Siiri oppii niin paljon uusia taitoja, kasvaa ja kehittyy, ja pian meillä ei enää olekaan vauvaa, vaan eläväinen taapero. Hui! Täytyy nyt yrittää nauttia näistä vauvakuukausista, koska on niitä vielä onneksi aika monta jäljellä :) Mutta nyt voi jo sanoa, että ensi kuussa meillä on puolivuotias!

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Näin alkuun täytyy sanoa, miten kiva yllätys, että olet taas kirjoitellut :) Olen käynyt täällä aina aika ajoin kurkkimassa, josko olet päivittänyt teidän kuulumisia... Piristi päivää nää uudet postaukset!

    Löysin tämän blogisi alunperin toisen blogin kautta viime keväänä, ja hämmästyin siitä, miten paljon meiltä löytyy yhtäläisyyksiä: Minullakin ensimmäinen, hartaasti toivottu raskaus päättyi keskeytyneeseen keskenmenoon noilla samoilla viikoilla ja samoihin aikoihin eli elokuussa 2015 (tosin itse jouduin vielä lukuisten tyhjennysyritysten lisäksi kaavintaan, kun kun kohtua ei meinattu saada millään tyhjenemään). Tämän surun jälkeen tuntui, että elämä oli pitkään pysähdyksissä. Vuosi sitten jouluna tein kuitenkin minäkin uuden positiivisen raskaustestin ja LA oli elokuussa 2016. Seurailin blogiasi aktiivisesti tuosta keväästä lähtien, kun mentiin niin samoilla viikoilla :) Loppukesästä blogin seuraaminen (kuten kaikki muukin) jäi hetkeksi, koska loppuraskaus oli mulla niin vaikea ja jouduin kovien kipujen vuoksi olemaan useasti osastollakin.

    Vauvan synnyttyä ja arjen lähdettyä taas rullaamaan muistin blogisi ja tulin tänne kurkkimaan, mitä teille kuuluu. Ja yllätys oli aikamoinen, sillä yhtäläisyydet sen kuin jatkuvat: Meillekin syntyi terve, ihana tyttö elokuun 11. päivä sektiolla :D <3 Tosin meidän tapauksessa sektio oli suunniteltu mun ylitsepääsemättömän synnytyspelon vuoksi; sektiota vaan jouduttiin aikaistamaan alkuperäisestä ajankohdasta mun kipujen ja huonon voinnin vuoksi...

    Eli "aika" samanikäiset pikkurinsessat meillä on! Ja teidänkinn Siiri niin suloinen tapaus <3 Tykkään kovasti blogistasi, koska se on niin elämänmakuinen ja "tavallinen" (ei mitään hienostelua ja glamouria, mitä monissa blogeisa on) ja koska nää neidit nyt on saman ikäisiä :) Mun on pitänyt kommentoida jo monta kertaa aikaisemmin mutta en vain ole saanut aikaiseksi, pahoittelut! Mutta jään tänne jatkossakin hengailemaan ja lukemaan teidän kuulumisia :)

    Mitä parhainta uutta vuotta koko teidän perheelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, unohtu laittaa tuohon ensimmäiseen kommenttiin, että mekin ostettiin eka ihan oma asunto alkukesästä ja ehdittiin juuri muuttaa ennen neidin syntymää ;D

      Poista
    2. Voi kiitos Nuppu vastauksestasi, ihana kuulla että joku oikeesti käy lukemassa näitä mun höpinöitä :D <3 Harmittaa kyllä kun niin pitkä tauko tuossa tuli, kummasti se kynnys kirjottaa kasvaa vaan ajan myötä jos hetkeen ei kerkeä/ jaksa kirjottaa. Ja kyllähän tuo vauva työllistää ihan eri tavalla, kun raskaana oli vaan liikaakin aikaa löhöillä :D Kävi jo jossain vaiheessa mielessä pitäisikö lopettaa koko touhu, mutta tää on sitten kuitenkin itellekkin niin tietynlaista terapiaa, vaikkei näitä muut lukisikaan! :)

      Miten on voinukkin sattua noin hyvin yksiin jutut! :D Ihan uskomatonta :D Kiva että oot jääny linjoille vielä! Ja mukava olisi toki kuulla teijänkin kuulumisia :)

      Kiitos samoin oikein ihanaa vuotta teillekkin! :) <3

      Poista